19 Şubat 2012 Pazar

Dainichi Color Supreme



Dainichi Color Supreme ÖZELLİKLERİ :

Dainichi Color Supreme ,% 100 saf kültür spirulina, krill ve montmorillonite kil ile zenginleştirilmiştir. Bu formül Cichlidlerinizin doğal renk ve parlaklığını geliştirmek içintasarlanmış doğal mineraller ve besinler içerir.Beş farklı renk artırıcı , iki tür spirulina yosunu kısa bir süre içinde optimum renke yükseltir,balıklarınıza yüksek protein sağlar, bu dengeli beslenme genel sağlık ve güzellik bakımı içindir.Dainichi tüm yemlerinde olduğu gibi, kalsiyum montmorillonite kil ile mineral parçacıkları ve tozu bağlar, metabolik toksinleri nötralize eder.Balıklarınız tamamen güçlü vitaminler, sindirim enzimleri ve sarımsakla sağlıklı olur, iç parazitlerden kurtulur. Ayrıca kil sindirim sistemini temizler, gençleştiririr. .E vitamini ve B vitamini doğal bir kaynak olarak buğday tohumu unu, sindirim ve besin emilimini hızla sağlar.

İçindekiler : Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, karides, spirulina, soya küspesi, krill unu, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

Besin Değerleri :

EN AZ HAM PROTEİN : 44%

En az HAM YAĞ 6%

Azami HAM LİF 3%

Azami NEM 9%

Azami KÜL 9%

KULLANIMI :

Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk rttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.(BLOAT kastediliyor**)

”kırmızı imparatoriçe olarak bilinen” erkek Protomelas taeniolotus.Kolay hazmedilen deniz proteinlerin(deniz canlıları) yüksek konsantrasyonu çok yüksek bir büyüme hızı ve mükemmel renk sağlar.Aynı zamanda balık düzgün vücut biçimini korur.Dainichi yemin,balığı obez yapması imkansız değildir ama zordur, tersine sadece büyütür.

Başka bir “kırmızı imparatoriçe” erkek. Color Supreme ‘nin içinde ultra-güçlü bir Spirulina var ! . Özellikle Cichlidlerdeki mavi vekırmızı renkleri etkileyip artırırır. Ekstrüzyon ve ısıya maruz kalmadığından , renkleri artırma da kendi etki gücüne% 100 etki katar.

Isıya maruz kalmayan pişmemiş Spirulina , Cichlidler deki sarı vemavi tonları yoğunlaştırır.Aynı şekilde , vücüt biçimiyle sarı prenses vahşi olan benzerlerinden ayırt edilemez. % 44 protein düzeyi düşük nişasta ve yüksek balık unu, krill ve spirulina oranı yüzdeleri ile sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder